Cautare

31103 de rezultate pentru "ce trebuie sa aiba sa fie originala" (3.65 secunde)
Lui i s-a alaturat DJ Karmatronic, pentru a interpreta o tema originala compusa impreuna cu pianistul si intitulata ' Jocul lumii '.
Jocurile Olimpice de Iarna Sochi 2014 ilustrate pe marcile postale romanesti Continuand seria emisiunilor de marci postale ce abordeaza intr-o maniera originala tematica jocurile olimpice, foarte apreciata atat de filatelisti, cat si de iubitorii sporturilor albe, Romfilatelia marcheaza cea de-a XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Sochi si introduce in circulatie o emisiune de marci postale dedicata acestui eveniment.
In multe dintre cazuri insa, ceea ce la inceput parea o idee geniala s-a dovedit, in cele din urma, o naivitate, exemplu al unei increderi excesive in propriile capacitati, chiar si din partea unor companii foarte puternice, care in multe dintre cazuri au investit sume considerabile pentru a pune in aplicare proiecte considerate "revolutionare".
Peste 90% din computerele personale din întreaga lume au instalate aplicatii Windows, iar majoritatea cumparatorilor prefera sa achizitioneze un computer care are preinstalata ultima versiune a sistemului de operare al grupului Microsoft.
Televiziunea si producatorii incurajeaza "fratia" tabletelor si a televizoarelor Pana la mijlocul lui noiembrie, producatorii de electronice Sony si Samsung vin cu o oferta comerciala care incurajeaza clientii sa achizitioneze in acelasi timp tablete si televizoare.
"Seria Originala" nu a avut un rating foarte ridicat, dar suportul din partea fanilor a facut ca aceasta sa continue pentru trei ani, utimul episod fiind difuzat pe 3 iunie 1969.
El este salvat la un moment dat de Princess Camille, personaj care apare la randul sau in povestea originala "Little Nemo in Slumberland".
Metodele folosite, publicate pe un site tehnologic O echipa de hackeri a reusit sa sparga peste 14.800 de parole, dintr-o lista de 16.449, in cadrul unui experiment facut pentru site-ul "Ars Tehnica", scrie Daily Mail.
Totodata, Nick Jr., o televiziune dedicata prescolarilor si mamelor, va intra ingrila Telekom initial in versiunea originala si va fi localizat complet incepand din luna aprilie.
Nascuta in 1966 in Forbach - un oras din nord-estul Frantei, intr-o familie simpla, Patricia Kaas a crescut ascultand muzica inegalabilei Edith Piaf, muzica ce mai tarziu a determinat-o sa isi construiasca propria cariera muzicala.
Astfel, colegii Dianei din cadrul armatei ii tin pumnii acesteia la Eurovision si spera ca artista sa ajunga chiar in mare finala din Suedia. Despre piesa "Ma Ma He", Diana Matei spune ca are toate sansele sa ajunga la inimile publicului.
Regia originala care a introdus doamne si domni discutand in jurul masutelor, inainte de a defila, a dat o nota aparte paradei de bun gust.
Canaf, cel mai excentric concurent de la "Vocea Romaniei", porneste la drum, impreuna cu trupa sa, pentru un sir de concerte in tara. ... Retractarii ii contesta tehnica vocala - intru totul originala.
"Un adevărat roman postrevolutionar, cu personaje de tranzitie, ce par sa se repete, aidoma unei spirale, la nesfarsit." - Bogdan Mihai Dascalu "Am citit cartea intr-o singura seara. ... Rezultatul este un roman autentic, cu scriitura originala si un mod neasteptat de a construi imprevizibilul.
Dan Puric Va invitam sambata, 1 Iunie, la Teatrul de pe Lipscani, la ora 19.00 sa vedeti sau sa revedeti spectacolul "Fluturi si oameni".
Cele sase evenimente, derulate in perioada noiembrie 2013 - ianuarie 2014 in spatiile renumitului V&A, dar si la sediul ICR Londra, urmaresc sa recupereze semnificatia celebrului monument atat din perspectiva istorica si identitara, cat si ca sursa de inspiratie pentru formele cele mai inovatoare ale artei contemporane.
GEORGE CUSNARENCU) Cand vorbim despre absurd vorbim despre suprarealism, dar sa nu-i uitam pe Kafka, din afara curentului, pe Beckett sau pe inaintasul suprarealistilor, Lawrence Sterne.
Turnurile Petronas, Catedrala din Reims, Moschee din Istanbul, Coloana Infinitului a lui Constantin Brancusi sau Biserica din Maramures, dar si prin vibratia originala a naturilor statice si a marturiilor plastice ale calatoriilor sale in real si imaginar.
Din solidaritate cu familiile celor implicati in tragedia din clubul Colectiv, trupa Zdob si Zdub si BestMusic au hotarat sa reprogrameze concertul aniversar si lansarea de album pe 17 ianuarie tot la Arenele Romane din Bucuresti.
Calatorii extraordinare Editia originala Titlu original: ... Dupa ce prospectorii au declarat epuizate zacamintele, cu un deceniu in urma, el a ramas sa traiasca in galerii, impreuna cu sotia sa, Madge, si fiul lor, Harry.
google-analytics.com